ctf,

FDCA JuleCTF

Christian Henriksen Christian Henriksen Follow Dec 01, 2022 · 1 min read
FDCA JuleCTF
Share this

I Hvemby venter hvemmerne ivrigt på julen, men lidt nord for byen på toppen af bjerg Crumpit bor Grinchen. Han hader julen og især tanken om at se hvemmerne så glade igen i år. Grinchen kan mærke at julen nærmer sig, for han bliver ved og ved med at blive i dårligere humør. Han kan ikke tåle tanken om de glade hvemmere og at julen i Hvemby bliver holdt. Desværre har han fået umådeligt travlt og kan ikke spolere julen selv, og må derfor ty til alle midler.

Han har hørt om FDCA trollene som bor på den anden side af bjergkæden. De har altid travlt op til jul, og de, ligesom Grinchen må derfor også hade julen lige så meget som ham selv. Grinchen kontakter dem og forklare, hvad han agter at gøre, men troldene har alt for travlt med planlægningen af 2023. De er derfor nødsaget til finde flere folk, som kan hjælpe dem med at udføre Grinchens mission: ‘Spoler Julen!’

Selvom opgaverne fra Grinchen ikke altid er de sjoveste for FDCA-troldene og deres hjælpere, så skal de alle føres til ende. Uanset, hvilke udfordringer der skulle komme. Men det er også oftest lige meget, da troldefar, Chenriksen, udlodder fede præmier, til de mest ihærdige og dygtige hjælpere.

Hvordan kan du hjælpe?

Skynd dig at tilmelde dig nedenfor, måske du er (u)heldig at blive hyret til at hjælpe FDCA-troldene i deres samarbejde med Grinchen!

Link til tilmelding: https://julectf.fdca.dk

Hver dag i december vil der blive lagt en ny opgave op!


Christian Henriksen
Written by Christian Henriksen