portrætter,

Hvem er vi? - Christian Henriksen

Andreas Thorlund Andreas Thorlund Follow May 04, 2022 · 1 min read
Hvem er vi? - Christian Henriksen
Share this

Christian Henriksen - Formand for Foreningen for Danske Cyber Alumner

Vi er glade for her at kunne præsentere FDCAs bestyrelsesformand, Christian Henriksen, som tog cyberværnepligten som et alternativ til en kandidat. Dette gjorde han blandt andet pga. de unikke kombinationer mellem militær tjeneste og cybersikkerhed, som CVPL tilbyder.

”cyberværnepligten har givet mig nogle kompetencer, som man ikke kan få på en skolebænk - det er alt fra kulturforståelse, samarbejde og det at kunne omstille sig relativt hurtigt. Derudover har jeg fået indsigt og praktisk erfaring med hvordan man arbejder med sikkerhed, og hvordan det kan operationaliseres”

Og hvad laver du så i dag, Christian?

Jeg arbejder som Cyber Security Consultant ved Trifork Security, hvor mange af de, ting som vi lærte under CVPL, er kompetencer som jeg dagligt bruger. Lige nu er jeg f.eks. ved at arbejde med vulnerability management, EDR-løsninger og Penetration testing, og det lærte vi om på CVPL

Og hvorfor har du så været med til at starte Foreningen for Danske Cyber Alumner?

FDCA er med til at opretholde et netværk af super fede mennesker, og giver mulighed for at kunne deltage i spændende arrangementer. Derudover bruger jeg det til forskellige former for sparring, lige fra teknisk sparring til karriererådgivning. FDCA er et godt sted for mig at være i.

Andreas Thorlund
Written by Andreas Thorlund