portrætter,

Hvem er vi? - Kasper Hjortborg Kristiansen

Andreas Thorlund Andreas Thorlund Follow Apr 07, 2022 · 1 min read
Hvem er vi? - Kasper Hjortborg Kristiansen
Share this

Hvordan har cyberværnepligten hjulpet Kasper i gang med hans karriere?

Kasper Hjortborg Kristiansen har altid været meget interesseret i IT, og har samtidig haft en drengedrøm om at være i militæret. Derfor meldte hans sig i 2020 til cyberværnepligten, hvor han aftjente sine 10 måneder i forsvaret sammen med resten af Hold 2.

Men hvordan var kombinationen af IT-sikkerhed og militær tjeneste så for Kasper?

”Udover det gode kammeratskab som man får i CVPL, så er det et yderst intenst uddannelsesforløb, der virkelig udfordrer en. Jeg oplevede mange aftner, hvor vi blev i undervisningslokalet for at arbejde videre med projekter og opgaver fra undervisningen. Det er en bobbel af kammeratskab, personlig- og faglig udvikling, som man ikke kan få andre steder.”

Siden er Kasper begyndt på IT-sikkerhedsstudiet på UCL i Odense, og er desuden et af de stiftende bestyrelsesmedlemmer i Foreningen for Danske Cyber Alumner.

”Jeg ser et enormt potentiale i FDCA. Jeg føler virkelig, at vi har mulighed for at gøre en forskel for vores medlemmer og samfundet. Med den voksende trussel, der er mod danske virksomheder og samfundet generelt, ser jeg en stor vigtighed i at vi får udviklet nye talenter inden for branchen.”

Følg med her på siden, hvis du er interesseret i at lære mere om FDCAs medlemmer og få indsigt i de projekter og arrangementer, vi faciliterer.

Andreas Thorlund
Written by Andreas Thorlund